RnA ReSet producten van Dr. Carolyn Dean


ReMag® The Magnesium Miracle™ - Pico-ionisch vloeibaar magnesium

ReMag® is The Magnesium Miracle™ - een essentiële cofactor voor meer dan 300 enzymsystemen die duizenden biochemische reacties in het lichaam ondersteunen.

ReMyte® - Pico-ionische multimineralenoplossing

ReMyte® levert 12 mineralen in een unieke picometergrootte die een volledige absorptie op cellulair niveau mogelijk maakt. Ze spelen allemaal een specifieke rol bij de gezondheid van de botten, de integriteit van de bloedvaten, de bloedsuikerbalans, de ondersteuning van de schildklier en de regulering van het immuunsysteem.

ReCalcia® Calciumoplossing - Pico-ionisch vloeibaar calcium

ReCalcia® - Hoog opneembaar calcium voor het behoud van gezonde botten en tanden, normale energiemetabolisme en maximale spierfunctie.

Pico Potassium® Kaliumoplossing - Pico-ionisch vloeibaar kalium

Pico Potassium® bevat gestabiliseerde kaliumionen, hoog opneembaar op cellulair niveau. Ontwikkeld door dr. Carolyn Dean.

Pico Zinc® Plus - Zink- en koperoplossing

Pico Zinc® Plus - een uitgebalanceerde koper- en zinkformule in vloeibare vorm. Gestabiliseerde picometrische zink- en koperionen in perfecte verhouding.

ReAline® - Vitamine B-plus

ReAline® is een specifieke formule die de ideale bouwstenen bevat voor het versterken en ondersteunen van de natuurlijke ontgiftingsprocessen van het lichaam.

Flora ReVive® - Probiotica met veenextract

Flora ReVive® is de enige probiotica met veenextract, speciaal geformuleerd om de balans tussen Candida albicans en darmbacteriën te behouden.

Vitamin C ReSet® - Vitamine C - Drank in poedervorm

Vitamine C Reset® in een heerlijke, bruisende poedervorm met bessensmaak. Een dosering van 7 gram bevat 2.050 mg vitamine C en 410 mg kalium, dus u kunt deze gemakkelijk in kleinere doseringen verdelen voor betere controle over uw dagelijkse inname.

Whole C Reset® - Vitamine C

Whole C ReSet® combineert biologische acerola, biologische kersen en fruitcomplexen. Het levert een volledig spectrum aan fytochemicaliën, polyfenolen, waaronder bioflavonoïden, anthocyanen, proanthocyanen, ellaginezuur, chlorogeenzuur, resveratrol en chininezuur.

D3K2 ReSet® - Vitamine D met vitamine K

D3K2 ReSet® - Vitamine D met vitamine K - Unieke veganistische combinatie van vitamine D3 en K2 als perfecte aanvulling op de vloeibare mineralen van dr. Dean.

Omega 3 Algae A+E® - Veganistische omega 3-vetzuren

Omega-3 Algae A+E® - exclusief product van dr. Dean! Vissen halen hun omega-3-vetzuren uit het eten van algen. Daarom zijn wij direct naar de bron gegaan en gebruiken wij algen nu ook voor de productie van onze omega-3-supplementen.

ReStructure® - Eiwitpoeder Vanille

ReStructure® Vanille is eiwitrijk poeder. Hoewel eiwit het hoofdingrediënt is, maken koolhydraten en vetten ook deel uit van het recept voor de juiste balans van macrovoedingsstoffen.

RnA ReSet Drops® - Gerstextract

RnA ReSet Drops® is een vloeibaar voedingssupplement op basis van gerstextract.

RnA ReBob - Gerstextract

RnA ReBob is een vloeibaar voedingssupplement op basis van gerstextract met tweemaal de inhoud van RnA ReSet Drops®.

Dr. Dean

Een duidelijk en tijdbesparend programma voor voedingssupplementen. Dr. Carolyn Dean's Total Body ReSet pakket zal u helpen uw gezondheid op vele manieren te behouden.

ReMag® Lotion Plus

ReMag® Lotion Plus combineert geconcentreerd pico-ionisch magnesium met verzachtende en voedende plantaardige oliën voor dagelijks gebruik.

Book - The Magnesium Miracle by Carolyn Dean

Now updated with 30 percent new material, the only comprehensive guide to one of the most essential but often-overlooked minerals, magnesium - which guards against and helps to alleviate heart disease, stroke, osteoporosis, diabetes, depression, arthritis, and asthma.

Pico Silver® - Pico-ionische zilveroplossing

Pico Silver® is een uniek gestabiliseerd zilverion, bereid uit 99,99% zuiver elementair zilver in picometer-formaat.


Picomineral.nl

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws