D3K2 ReSet® Vitamine D met vitamine K

D3K2 ReSet® - Vitamine D met vitamine K - Unieke veganistische combinatie van vitamine D3 en K2 als perfecte aanvulling op de vloeibare mineralen van dr. Dean.

D3K2 ReSet® - Vitamine D met vitamine K

D3K2 ReSet® - Vitamine D met vitamine K

Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine die van nature in slechts weinig voedingsmiddelen voorkomt, soms wordt toegevoegd aan producten en verkrijgbaar is als voedingssupplement. Het wordt ook endogeen geproduceerd wanneer ultraviolet zonlicht de huid raakt en de vitamine D-synthese op gang brengt. Vitamine D uit zonlicht, voedsel en supplementen is biologisch inert en moet in het lichaam twee keer worden gehydroxyleerd om te activeren. De eerste hydroxylatie vindt plaats in de lever en zet vitamine D om in 25-hydroxyvitamine D [25(OH)D], ook wel bekend als calcidiol. De tweede hydroxylatie vindt voornamelijk plaats in de nieren en vormt het fysiologisch actieve 1,25-dihydroxyvitamine D [1,25(OH)2D], ook wel bekend als calcitriol.

D3K2 ReSet® is het beste vitamine D3- en K2-supplement omdat het speciaal is gemaakt om te voldoen aan de dagelijkse behoefte aan vitamine D, zonder gebruik te maken van dierlijke producten. D3K2 ReSet wordt geproduceerd uit plantaardig korstmos en natto, die uw lichaam buitengewone plantaardige kracht geven.

D3K2 ReSet® bevat 4.000 IE vitamine D in de vorm van cholecalciferol (vitamine D3). Onze vitamine D3 is een natuurlijk plantenextract uit korstmossen. Vitamine D3 is de biologisch meest actieve vorm van vitamine D. Het wordt gemakkelijk in het lichaam opgenomen en komt snel in de bloedbaan terecht.

100 mcg vitamine K2 brengt calcium actief naar de botten en tanden.

Dr. Carolyn Dean beveelt passende magnesiumsuppletie aan bij het gebruik van vitamine D-supplementen. Magnesium is zo belangrijk voor de verwerking van vitamine D, dat een adequaat magnesiumgehalte effectiever kan zijn dan vitamine D-supplementen bij het produceren van actieve vitamine D. Magnesium is zelfs een vereiste voor acht belangrijke stappen in het vitamine D-metabolisme.

D3K2 ReSet® - Unieke veganistische combinatie van vitamine D3 en K2 als perfecte aanvulling op de vloeibare mineralen van dr. Dean.

Voordelen van vitamine D3

 • Vitamine D draagt bij tot de normale opname/het normale gebruik van calcium en fosfor
 • Vitamine D draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed
 • Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten
 • Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale werking van de spieren
 • Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale tanden
 • Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
 • Vitamine D speelt een rol in het celdelingsproces

Voordelen van vitamine K2

 • Vitamine K draagt bij tot een normale bloedstolling
 • Vitamine K draagt bij tot de instandhouding van normale bottenInformatie over D3K2 ReSet®

VOEDINGSSUPPLEMENT

Verpakking: 60 capsules
Gewicht: 64 g

Dosering: 1 capsule elke 5 dagen
Doseringen per verpakking: 60

Samenstelling - Per dosering - % RI*
Vitamine D3 als cholecalciferol, geproduceerd uit korstmos (Caldonia rangiferina) - 100 mcg (4 000 IU) - 2 000 %
Vitamine K2 (als menachinon-7) - 100 mcg - 133 %
RnA ReSet-gerstextract - 11 mg -

Overige ingrediënten: rijstzemelen, plantaardige cellulose (capsules)
*RI - Referentie Inname


GEBRUIK

Neem elke 5 dagen 1 capsule bij een vetrijke maaltijd. Na overleg met uw arts kunt u de dosering verhogen. Gebruiken in de ochtend of middag. Gebruik in de avond kan het in slaap vallen bemoeilijken.
De aanbevolen vitamine D-inname in de VS verschilt van die in de EU. De voorgeschreven dosering wijkt daarom af van de originele etikettering van het product. Overleg met uw arts over de dosering voor kinderen en jongeren onder de 16 jaar of als u vragen heeft over de wisselwerking van het product met medische klachten of voorgeschreven medicatie.

Let op!

Overleg met uw arts over de dosering voor kinderen en jongeren onder de 16 jaar of als u vragen heeft over de wisselwerking van het product met medische klachten of voorgeschreven medicatie.

Aanbeveling: Bepaal uw behoefte aan vitamine D en K door middel van een bloedtest en gebruik daarna deze rekenmachine om uw ideale dosering te berekenen (let op: de rekenmachine is alleen beschikbaar in het Engels).

Voer uw gewicht en vitamine D-streefwaarde in; de berekening is een schatting op basis van de gemiddelde inname die een persoon met hetzelfde lichaamsgewicht nodig heeft.

Op basis van wetenschappelijk onderzoek adviseert het GrassrootsHealth Scientific Panel een spiegel van 40-60 ng/ml (100-150 nmol/L).

Dosering: Neem één capsule per dag. Als u vermoedt dat u bent blootgesteld aan een virale infectie, neem dan twee capsules per dag. Bent u besmet met een virale infectie, neem dan drie of vier capsules per dag afhankelijk van uw bloedspiegel. Voor een betere opname innemen met vethoudend voedsel.


Waarschuwing

 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
 • Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op.
 • Als u medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, overleg dan met uw arts voordat u voedingssupplementen neemt.
 • Voedingssupplement mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
 • Gesloten en droog bewaren op kamertemperatuur.


Picomineral.nl

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws