Omega 3 Algae A+E® Vegan omega-3-vetzuren uit algen met vitamine A+E

Omega-3 Algae A+E® - exclusief product van dr. Dean! Vissen halen hun omega-3-vetzuren uit het eten van algen. Daarom zijn wij direct naar de bron gegaan en gebruiken wij algen nu ook voor de productie van onze omega-3-supplementen.

Omega 3 Algae A+E® - Veganistische omega 3-vetzuren

Omega 3 Algae A+E® - Het beste 0mega 3-supplement

Omega 3-vetzuren zijn essentiële voedingsstoffen die in hoge concentratie aanwezig zijn in vis en bepaalde plantaardige oliën. Hieronder vallen onder andere ALA (alfa-linoleenzuur), DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur). Alle drie spelen een belangrijke rol in de normale groei en ontwikkeling van het menselijk lichaam en hebben klinisch bewezen voordelen voor mensen van alle leeftijden - een leven lang.


Gezondheidsvoordelen van essentiële vetzuren

De meeste mensen krijgen niet genoeg omega 3-vetzuren binnen. Omega 3- en omega 6-vetzuren zijn twee essentiële vetzuren, wat betekent dat we ze niet zelf in ons lichaam kunnen aanmaken en ze uit onze voeding moeten halen. Hoewel de chemische samenstelling verschilt (in de lengte van de koolstofketen en de plaats van de dubbele koolstofverbindingen), hebben ze beide belangrijke voordelen voor de gezondheid. Ze vormen ook een bron van energie.

Zowel omega 3 als omega 6-vetzuren zijn belangrijke bestanddelen van celmembranen en dragen bij aan de structuur, elasticiteit, enzymatische activiteit en signalering tussen cellen. Door de rol die omega 3 en -6 spelen in de celmembranen, vooral bij ontstekingen, draagt de balans tussen deze vetzuren uiteindelijk bij aan bescherming tegen en verminderde vatbaarheid voor ziekten.

Omega 3-vetzuren worden consequent in verband gebracht met een betere hartgezondheid. Uit onderzoek blijkt dat omega 3 een beschermend effect heeft tegen hartaandoeningen via verschillende mechanismen, waaronder verlaging van triglyceriden in het bloed, bloeddruk, bloedstolling, groei van atherosclerotische plaques en ontstekingsremmende effecten.

Vitamine A als bètacaroteen (5.000 IE): deze voedingsstof ondersteunt de structuur en functie van de hersenen, ogen,
hart, longen, alvleesklier, gewrichten en het immuunsysteem.

Vitamine E als een samenstelling van tocoferolen (50 IE): vitamine E ondersteunt de structuur en functie van het hart, de bloedvaten en het immuunsysteem en is een belangrijke antioxidant die gifstoffen helpt neutraliseren.

Omega-3 Algae A+E® is het beste omega-3-supplement voor iedereen die:

 • Niet meer dan twee porties vette vis per week eet, zoals tonijn, zalm of haring
 • Alergisch is voor vissen
 • Dagelijks hun EPA- en DHA-voorraad wil aanvullen
 • Snakt naar de gezondheidsvoordelen van bètacaroteen en vitamine E

Omega 3 Algae A+E® - Het beste omega-3-supplement

EPA en DHA:

 • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie
 • EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart

Bètacaroteen:

 • Vitamine A draagt bij tot een normaal metabolisme van ijzer
 • Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van normale slijmvliezen
 • Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normale huid
 • Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen
 • Vitamine A draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
 • Vitamine A speelt een rol in het celspecialisatieproces

Vitamine E:

 • Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress

Aanvulling van omega-3 is niets nieuws voor wie zich zorgen maakt over de gezondheid van hun hart en hersenen. Suppletie met de juiste vorm van omega-3 in de juiste dosering kan bij de meeste mensen snel en gemakkelijk tekorten verhelpen.

Maar er zit altijd meer achter. Van een magnesiumafhankelijk enzym is aangetoond dat het essentiële omega-3- en omega-6-vetzuren omzet in prostaglandines, die essentieel zijn voor het hart en de algehele gezondheid. Ook al neemt u voldoende omega-3, u kunt het niet omzetten in de actieve, werkzame vorm als uw lichaam niet voldoende magnesium heeft.

Omega-3 Algae A+E® is het beste omega-3-supplement omdat het speciaal is ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsvereisten voor alle essentiële vetzuren. Daarnaast bevat het heilzame en in vet oplosbare vitamine A en vitamine E. In combinatie met een dieet dat voldoende magnesium bevat, kunnen al deze voedingsstoffen synergetisch in uw voordeel werken.


Omega-3 Algae A+E® - Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Omega-3 Algae A+E® wordt geproduceerd in ultramoderne faciliteiten in de VS, die zijn gespecialiseerd in fermentatie volgens strikte DSM-kwaliteitsnormen. De productie begint met een celcultuur van algen die wordt gekweekt via een gecontroleerd, gepatenteerd proces dat resulteert in een consistent zuivere, natuurlijk krachtige en effectieve grondstof voor menselijke consumptie.

Oog voor duurzaamheid: overbevissing draagt bij tot instabiliteit van maritieme ecosystemen, uitputting van visbestanden en uiteindelijk tot klimaatverandering. Omega 3 Algae A+E® is 100 procent plantaardig en heeft geen impact op vispopulaties wereldwijd.Informatie over Omega 3 Algae A+E®

VOEDINGSSUPPLEMENT

Verpakking: 60 capsules
Gewicht: 119,5 g

Dosering: 2 tabletten per dag
Doseringen per verpakking: 30

Samenstelling - Per dosering - % RI*
Bètacaroteen (5 000 IU) - 1500 mcg - 187,5 %
Vitamine E (mix van tocoferolen) 50 IU - 33,5 mg - 279 %
Omega-3-vetzuren - 1100 mg -
Omega-6-vetzuren - 80 mg -
DHA - 500 mg -
EPA - 250 mg -

Overige ingrediënten: algenolie, gezuiverd water, gemodificeerd voedingszetmeel, glycerine, tapioca, rozemarijnolie (conserveermiddel)
*RI - Referentie Inname

Duurzaam geformuleerd: voorkomt uitputting van natuurlijke krill- en visbestanden.

Veganistisch product.


GEBRUIK

Neem tweemaal daags 1 capsule bij een maaltijd.


Waarschuwing

 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
 • Niet gebruiken als de verpakking is beschadigd. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op.
 • Als u medicijnen gebruikt, zwanger bent of borstvoeding geeft, overleg dan met uw arts voordat u voedingssupplementen neemt.
 • Voedingssupplement mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
 • Gesloten en droog bewaren op kamertemperatuur.


Picomineral.nl

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws