ReMag® Lotion Plus Lotion

ReMag® Lotion Plus combineert geconcentreerd pico-ionisch magnesium met verzachtende en voedende plantaardige oliën voor dagelijks gebruik.

ReMag® Lotion Plus

ReMag® Lotion Plus

ReMag® Lotion Plus is een verbeterde versie van onze originele ReMag® Lotion met extra ingrediënten voor een gezonde huid. Deze lotion is ideaal voor toepassing op de gevoeligere huid, zoals in het gezicht. Deze effectieve hydraterende dagcrème heeft een lichte, natuurlijke geur en ondersteunt de natuurlijke behoeften van de huid. Geschikt voor dagelijks gebruik.

  • Voor gebruik op het gezicht, de handen en de rest van het lichaam
  • Lichtere consistentie en gevoel op de huid
  • Hydraterende havermoutcolloïden
  • Vitamine B5 voor zachtheid en elasticiteit


Daarom kiest u voor ReMag® Lotion Plus?

Bij RnA ReSet weten we dat iedereen een mooie huid wilt hebben. Daarvoor heeft u een vochtinbrengende dagcrème nodig die uw huid glad en stralend maakt. Wij vinden dat u een lotion verdient die de resultaten levert die u zoekt. Wij begrijpen dat u een hydraterende dagcrème wilt die u een zelfverzekerd gevoel geeft. Daarom heeft dr. Carolyn Dean, MD ND ReMag® Lotion Plus ontwikkeld met krachtige ingrediënten, waaronder hydraterend ReMag®-magnesium, kalmerende havermout en beschermende vitamine B5 en E.

Een goed opneembare vorm van magnesiumchloride op basis van kalmerende ingrediënten zoals havermoutcolloïde, vitamine B5 en vitamine E om de glans en zachtheid van uw huid te herstellen.

Een crème voor dagelijks gebruik zonder vettig gevoel, in tegenstelling tot andere magnesiumformules.

  • Aangenaam voor de huid, geen jeuk of irritatie
  • Lichte geur
  • Geen kunstmatige ingrediënten
  • 130 mg magnesium per applicatieInformatie over ReMag® Lotion Plus

COSMETISCH PREPARAAT

Verpakking: 221 ml
Gewicht: 221 g

Dosering: 1 applicatie (ca. 5 ml)
Doseringen per verpakking: 44


GEBRUIKSAANWIJZING

WAAR MOET IK REMAG® LOTION GEBRUIKEN?

Doordat onze lotion is gemaakt met huidvriendelijke ingrediënten, kunt u deze op elk moment van de dag gebruiken. Veel van onze klanten kiezen ervoor om ReMag® Lotion Plus aan te brengen na het douchen of wanneer hun huid droog is.

ReMag® Lotion Plus kan gemakkelijk worden aangebracht op het gezicht en de handen, knieën, benen, voeten en nek. Vermijd aanbrengen op de ogen. ReMag® Lotion Plus bevat een geconcentreerde oplossing van 60.000 ppm magnesiumchloride en is zacht genoeg voor dagelijks gebruik.

Wanneer u ReMag® Lotion Plus wilt aanbrengen, zorg er dan voor dat uw huid schoon is. Als u al schoonheidsproducten of andere lotions gebruikt, kan dit de opname van magnesium belemmeren. Het is essentieel om contact met gevoelige zones en slijmvliezen, zoals de ogen en neusholtes, te vermijden.

IS REMAG® LOTION VEILIG?

Magnesium is een natuurlijk voorkomend mineraal dat uw lichaam nodig heeft om gezond te blijven. ReMag® Lotion Plus is zuiver en geformuleerd om samen met uw lichaam de beste resultaten te bereiken. U hoeft zich geen zorgen te maken over bijwerkingen of irritatie. Mocht u toch last hebben van de crème, spoel deze dan af met koud water.


Samenstelling:
Magnesiumchloride, gezuiverd water (Aqua), kokosolie (Cocos nucifera),
Havermeel (Avena sativa), sheaboter (Butyrospermum parkii,
Cetearylolivaat, sorbitaanolivaat, cetylalcohol, propaandiol-1 en -3, glycerylstearaat,
Teunisbloemolie (Oenothera niennis), rozenbottelzaadolie (Rosa canina),
Benzylalcohol, dehydroazijnzuur, provitamine B5 (panthenol), xanthaangom,
Vitamine E (tocoferol)

ReMag® Lotion Plus bevat alleen veganistische ingrediënten. Bevat minder dan 1 procent door de EU goedgekeurde conserveringsmiddelen om de vloeibaarheid te vergroten en de groei van bacteriën in het product te voorkomen.


Picomineral.nl

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws