Over ons - RnA ReSet


Dr. Carolyn Dean

Dr. Carolyn Dean - Auteur van het boek The Magnesium Miracle™ (Engelse editie).

RnA ReSet

Voedingssupplementen van de hoofste kwaliteit

Dr. Carolyn Dean schrijft al meer dan 15 jaar over magnesiumtekort. De afgelopen 10 jaar heeft zij magnesiumfabrikanten aangespoord om een volledig opneembaar magnesiumproduct te maken, in plaats van het vaak aanbevolen magnesiumoxide. Uiteindelijk besefte ze dat ze dit zelf moest gaan doen. Dit leidde tot de ontwikkeling van ReMag®, dat in gestabiliseerde ionische vorm voor 100 procent op celniveau door het lichaam wordt opgenomen.


Dr. Carolyn Dean heeft een boek geschreven over magnesium: The Magnesium Miracle™ (Engelse editie)

Carolyn Dean is auteur van 110 Kindle-boeken en 33 gezondheidsboeken, die een grote verscheidenheid aan onderwerpen behandelen, waaronder A Miracle Called Magnesium, Hormone Balance, The Yeast Connection en Women's Health (allen in het Engels).
Haar onderzoek naar magnesium leverde haar een onderscheiding op van de Britse Heart Rhythm Society voor buitengewone medische bijdragen aan hartchirurgie in 2012.

Boek The Magnesium Miracle™ EN

Het idee achter RnA ReSet

Geluk:
“We zijn gelukkig” is een uitspraak die je vaak zult tegenkomen in onze multimediapresentaties. Door geluk als doel te stellen, erkennen we wat er in ons leven, ons lichaam en onze gezondheid gebeurt. Geluk ontspant boveniden onze geest en stelt ons lichaam in staat met hogere en sterkere frequenties te resoneren, waardoor we op werk en school beter kunnen presteren.

Tevredenheid:
Onze RNA Drops zorgen voor een welkome reset van het lichaam. Sinds de introductie van RNA Drops in 2011 zijn er honderden observaties, getuigenissen en anekdotische gegevens verzameld die unieke resultaten aantonen na gebruik van RNA Drops. I-Cell en insulinose zijn de voornaamste actieve bestanddelen die heilzaam zijn voor lichaam, geest en ziel. Verrassend genoeg zijn RNA Drops niet alleen werkzaam op fysiek niveau. Mensen merken op dat ze zich meer bewust van hun geluk zijn en voelen dat ze een toestand van verhoogde kracht, vertrouwen en attitude bereiken, terwijl hun leven zich in de richting beweegt waarin ze willen gaan.

Actieve ontwikkeling:
Innovatie, creatie en ascensie vereisen flexibiliteit en de bereidheid om actief te verbeteren wat we gecreëerd hebben, zodat we op het scherpst van de snede kunnen blijven werken. Met onze uiterst effectieve producten en informatiematerialen blijven we voortdurend innoveren!

Betrokkenheid:
We betrekken onze klanten in een dynamische dialoog via unieke, authentieke media die de verbeelding van onze klanten prikkelen en hun verwachtingen aanwakkeren. We maken radioprogramma's, video's en onderhouden sociale media die onze klanten informeren over nieuwe ontwikkelingen, verhalen en media.

Persoonlijke verantwoordelijkheid:
Onze producten en klantenservice zijn gebaseerd op de vooronderstelling dat mensen het recht hebben hun eigen gezondheidspraktijken en -ervaringen te ontwikkelen. We moedigen onze klanten aan om partner te worden en de gezondheids- en welzijnsresultaten te creëren die ze zélf willen bereiken.


Picomineral.nl

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws