ReMineralize yourself!


ReMag® The Magnesium Miracle™ - Pico-ionisch vloeibaar magnesium

ReMag®

The Magnesium Miracle Pico Ionic Liquid Magnesium van Dr. Dean

 • Geeft een sprankeling aan het leven
 • Een pico-ionische vorm van magnesium ontworpen door Dr. Carolyn Dean (auteur van The Magnesium Miracle™)
 • Activeert ruim 300 enzymsystemen in het lichaam
 • 100% geabsorbeerd op cellulair niveau
 • Heeft geen sterk laxerende werking zoals andere soorten magnesium

ReMag® is The Magnesium Miracle™ - een essentiële cofactor voor meer dan 300 enzymsystemen die duizenden biochemische reacties in het lichaam ondersteunen. Het regelt de lichaamstemperatuur, produceert en geleidt energie, geeft zenuwsignalen door en ontspant de spieren. Magnesium is van vitaal belang voor het metabolisme van glucose, vet en eiwitten en beïnvloedt alle cellen in het lichaam op een positieve en ondersteunende manier. Magnesium bevordert daarnaast gezonde botten door de calciumopname en het metabolisme van de actieve vorm van vitamine D te reguleren vanuit de inactieve opgeslagen vorm.

ReMag® is bedacht door dokter Carolyn Dean en wordt zorgvuldig geproduceerd uit een schone bron van magnesiumchloride. Het is ontworpen voor het leveren van gestabiliseerde magnesiumionen, die qua grootte vergelijkbaar zijn met plantaardig magnesium. ReMag® is een pico-ionische vorm van magnesium, kleiner in diameter dan de minerale ionenkanalen in het lichaam. De directe en volledige celopname betekent dat ReMag® de darm vermijdt en zelfs niet in de dunne darm belandt, waar dit tot diarree zou kunnen leiden. ReMag® heeft dan ook geen laxerende bijwerkingen.


Een solide basis voor je nieuwe Ik

Een solide basis voor je nieuwe Ik

Een goede of slechte gezondheid ontstaat op het niveau van de miljoenen cellen die het menselijk lichaam vormen. Magnesium, vitaminen, aminozuren en mineralen zijn nodig voor de duizenden biochemische reacties die plaatsvinden in elke cel. Een chronisch tekort aan deze voedingsstoffen is de meest voorkomende oorzaak van cellulaire dysfunctie.

Door deze essentiële voedingsstoffen aan de cellen toe te voegen, wordt hun energieproductie ondersteund en een optimale gezondheid bevorderd. Zonder adequate supplementen (ReMag®, ReMyte®) zal de normale celfunctie uiteindelijk echter verslechteren, wat resulteert in een verslechterde gezondheid.

Het lichaam herstelt zich niet door beschadigde cellen goed te laten werken. Het herstelt zich juist door nieuwe cellen aan te maken die goed werken. Het proces waarin er nieuwe en gezonde cellen worden aangemaakt, is gebaseerd op het feit dat het lichaam zich voortdurend vernieuwt. Elk uur produceert uw lichaam 80.000.000 nieuwe cellen! Telkens wanneer er een nieuwe cel wordt aangemaakt, zoekt het lichaam hiervoor naar de juiste bouwmaterialen. Als het lichaam geen goede, gezonde materialen kan vinden, zal het de bouwstoffen gebruiken die beschikbaar zijn.

Om nieuwe cellen te maken, moet het lichaam beschikken over de grondstoffen (voeding) en voldoende celenergie om deze grondstoffen te gebruiken. Als een van deze ontbreekt, zullen medicijnen of chirurgie niet helpen. Het lichaam heeft het vermogen om zichzelf van vele ziekten te genezen, zolang het gevoed wordt met gezonde voeding en over de juiste celenergie beschikt.

Om die reden betogen we dat het lichaam op celniveau moet worden ondersteund. Alle voedingsstoffen die het lichaam in staat stellen om de cellen aan te maken die ons vitaal en gezond houden, zijn altijd beschikbaar.

Het spijt ons, maar voedsel is niet het antwoord!

Onze landbouwproductie groeit op grond die niet genoeg mineralen bevat, en dit tekort moet worden aangevuld met goed opneembare supplementen. Zoals ons pico-ionische ReMag® en ReMyte® magnesium- en multiminerale supplementen.

We lijken altijd tegen de meerderheid in te gaan: hoe meer we wijzen op de armoede van voeding, hoe meer we zorgverleners de claim "voeding is het antwoord" horen promoten. Ik heb met vele patiënten en klanten gesproken die rauw voedsel, groene smoothies, een veganistisch kankerdieet en op de Paleo-manier eten, en toch duidelijke symptomen van magnesiumtekorten hebben: migraines, spierkrampen en hartkloppingen. Zij kregen echter te horen dat hun specifieke dieet hun problemen zou oplossen.

Misschien was dat eerder zo. We weten dat je 100 jaar geleden 500 mg magnesium per dag uit een goed dieet kon halen. Dat was voordat de grond zo uitgeput raakte. Dat is verleden tijd, maar de meeste beoefenaars beseffen dat niet. Tegenwoordig mag je blij zijn als je 200 mg magnesium uit je voeding haalt - daarom zijn er zoveel ziekten. Mensen vertellen dat ze al hun magnesium uit een groen en rauw dieet kunnen halen is gewoon niet waar.

We zeggen zeker niet dat een goed dieet geen zin heeft. De belangrijkste overweging voor goede voeding is tegenwoordig om ongezonde voeding te vermijden. En om, indien mogelijk, meer aandacht te besteden aan waar uw voeding vandaan komt. In plaats van tientallen supplementen te gebruiken, raad ik ReAline® (zachte B-detoxvitaminen), ReMag® (magnesium) en ReMyte® (multiminerale supplementen) aan.

Wat is er zo bijzonder aan ReMag®?

Wat is er zo bijzonder aan ReMag®?

We weten al dat we met ReMag® de meest geavanceerde magnesiumformule op de markt hebben gemaakt, die voldoet aan alle eisen van hoogkwalitatieve supplementen.

Andere producenten hebben simpelweg geen tijd of moeite besteed aan de productie van magnesium dat zeer absorberend, niet-laxerend en voldoende schoon is om te voldoen aan de hoge eisen van een decennium van onderzoek en werk met patiënten. Daarom hebben we besloten om zelf te produceren wat velen de gouden magnesiumstandaard noemen. Gebruikt u ReMag® voor langere tijd, dan bent u het waarschijnlijk met ons eens.

Het geheim van ReMag® is de stabiele picometergrootte. Door het gebruik van superkleine magnesiumdeeltjes kan ReMag beter worden geabsorbeerd dan elke andere vorm van magnesium. En als u het type persoon bent dat graag de wetenschap achter uw supplementen wilt kennen, dan zijn hier enkele woorden van onze briljante fabrikant die beschrijven wat ReMag® anders maakt dan andere magnesiumformules.


De detectie van magnesium wordt uitgevoerd door de ICP-OES-spectrometer. Dit vertelt ons dat het echt magnesium in het product is en kwantificeert bovendien de inhoud voor ons, dus we weten hoeveel magnesium er in het product aanwezig is.

Avela Labs gebruikt het kleine PCS Dynamic Light Scattering Instrument gebruikt om de magnesiumdeeltjes in ReMag® te bepalen. De PCS analyseert deeltjesmonsters van 1 nm tot 1.000 nm (0,001-1 micron) groot. Er zijn geen deeltjes gedetecteerd van deze grootte, wat betekent dat ReMag® magnesiumdeeltjes bevat die minder dan 0,001 micron groot zijn.

ReMag® is een monoatomaire ionenoplossing. Er bestaat geen directe methode voor het meten van de ionengrootte (of ionenstraal). Dit wordt in feite indirect bepaald door de lengte van de binding te meten. Ionenstraling is moeilijk met enige mate van zekerheid te meten en varieert afhankelijk van de omgeving van de ionen en verschillende andere factoren. De afstand tussen twee ionen in de ionenkristalstructuur kan worden bepaald door de kristallisatie van röntgenstraling, die de lengte van de zijden van de kristalcel meet. De ionenstraal wordt niet bepaald door de aard van de betreffende ionen, maar op basis van het coördinatienummer, de spinstatus en diverse andere parameters. Als zodanig is het moeilijk om de werkelijke grootte van magnesiumdeeltjes in ReMag® te bepalen. We zijn er echter zeker van dat deze minder dan 0,001 micron groot zijn. Met behulp van röntgenkristallografie berekenen/schatten we dat de magnesiumdeeltjes in ReMag® ongeveer 70-86 picometer groot zijn.

Dit lijkt u misschien een overdaad aan wetenschappelijke terminologie, maar het verklaart de kwaliteit van ReMag®.

Wie is er vatbaar voor magnesiumtekorten?


De meestgestelde vragen over magnesium zijn: “Hoe weet ik of ik meer magnesium nodig heb?” en “Moet ik magnesiumsupplementen nemen?” Mijn conclusie is dat iedereen kan profiteren van magnesiumsupplementen. U kunt een magnesiumtekort detecteren aan de hand van symptomen of door speciaal bloedonderzoek.

Dr. Carolyn Dean

Symptomen van een magnesiumtekort


Meer
Maagzuur
Maagzuur

Spasme van de onderste slokdarmsfincter op de overgang van de maag kan de sfincter open laten staan, waardoor zure reflux, gastro-oesofageale refluxziekte (GERD) of brandend maagzuur ontstaat. Magnesium verlicht slokdarm spasmen.

Meer
Ziekte van Alzheimer
Ziekte van Alzheimer

Magnesium blokkeert ontstekingen die worden veroorzaakt door een onjuiste afzetting van calcium en andere zware metalen in hersencellen. Magnesium beschermt ook tegen de ontwikkeling van ontstekingen, beschermt de ionenkanalen van de cellen en voorkomt het binnendringen van zware metalen.

Meer
Angst en paniekaanvallen
Angst en paniekaanvallen

Wanneer de bijnieren niet meer door voldoende magnesium worden beschermd, komen de vecht-of-vlucht-stresshormonen adrenaline en noradrenaline veel gemakkelijker vrij in de circulatie. Wanneer ze in de circulatie terechtkomen, veroorzaken ze een snelle polsslag, hoge bloeddruk en hartkloppingen. Hoe minder magnesium je hebt, hoe heftiger de adrenalinereactie. Magnesium kalmeert het zenuwstelsel, ontspant de spierspanning en verlaagt de hartslag, waardoor het angst- en paniekaanvallen helpt verminderen.

Meer
Astma
Astma

De productie van histamine en bronchiale spasmen (in de gladde spieren van de bronchiën) nemen toe als gevolg van een tekort aan magnesium.

Meer
Bloedstolsels
Bloedstolsels

Magnesium werkt niet als een bloedverdunner. In plaats daarvan, voorkomt het de opbouw van calcium dat stolsels veroorzaakt. Magnesium brengt de stollingsfactoren in het bloed op natuurlijke wijze in balans.

Meer
Hersenaandoeningen
Hersenaandoeningen

Een onderwerp dat zo veelomvattend is dat u er meer over zult lezen in mijn boeken.

Meer
Cholesterol verhoging
Cholesterol verhoging

Toen ik in het midden van de jaren zeventig geneeskunde studeerde, werd een normaal cholesterolgehalte geacht ongeveer 245 mg/dL te zijn. In de eerste uitgave van Het Magnesium Wonder noemde ik "normale" allopathische cholesterolwaarden in het bereik van 180-220 mg/dL. Artsen wijzen er nu op dat cholesterolwaarden lager dan 200 mg/dL (5,2 mmol/L) zouden moeten zijn. Wat artsen niet schijnen te weten is dat magnesium, gebonden aan ATP (Mg2+-ATP), een controlerende factor is voor de snelheidsbeperkende enzymen in de cholesterolbiosynthese-sequentie waarop de farmaceutische statine-geneesmiddelen zich richten. Magnesium is dus verantwoordelijk voor de natuurlijke vertraging van de HMG-CoA-reductase-activiteit wanneer cholesterol in voldoende hoeveelheden aanwezig is.

Meer
Blaasontsteking
Blaasontsteking

Magnesiumtekort veroorzaakt kramp in de blaas, wat kan leiden tot frequent urineverlies als blaasontsteking. Magnesiumtekort kan er ook toe leiden dat calcium zich ophoopt in het slijmvlies van de blaas en de urinebuis, waardoor irritatie ontstaat die lijkt op blaasontsteking.

Meer
Detox
Detox

Magnesium is essentieel voor de verwijdering van toxische stoffen en zware metalen zoals kwik, aluminium en lood uit de cellen. Magnesium is een cofactor bij zowel de productie van glutathion als de werking van de P450-ontgiftingsroutes in de lever.

Meer
Vermoeidheid
Vermoeidheid

Patiënten met een magnesiumtekort lijden meestal aan vermoeidheid omdat honderden enzymsystemen niet goed functioneren. De belangrijkste factor bij de energieproduktie is ATP, dat aan het magnesium-ion gebonden moet zijn om biologisch actief te zijn. Mg2+-ATP wordt geproduceerd in de Krebs-cyclus, waarvoor magnesium nodig is in zes van de acht stappen. De Krebs-cyclus begint met het gebruik van pyruvaat uit de glycolysecyclus en functioneert uitsluitend in mitochondriën.

Meer
Hartziekte
Hartziekte

Het hart, met name de linker hartkamer, bevat de grootste hoeveelheid magnesium in het hele lichaam. Magnesiumtekort komt vaak voor bij mensen met hartaandoeningen, en het nemen van magnesium kan dit risico verminderen. IV magnesium kan schade aan de hartspier en hartritmestoornissen voorkomen als het bij het begin van een hartaanval wordt toegediend. De meeste medicijnen die bij de behandeling van hartziekten worden gebruikt, verwijderen magnesium uit het lichaam.

Meer
Hypoglykemie
Hypoglykemie

Magnesium reguleert de productie van insuline zodat er niet te veel vrijkomt, waardoor de bloedsuikerspiegel plotseling daalt, met symptomen van een lage bloedsuikerspiegel tot gevolg.

Meer
Ontsteking
Ontsteking

De meeste farmaceutische bedrijven noemen nu ontstekingen en niet cholesterol als oorzaak van hartziekten. Ze weten niet wat de oorzaak is van ontstekingen, maar dat weerhoudt hen er niet van medicijnen te produceren om ze te onderdrukken. De farmaceutische bedrijven zien niet in dat calcium zeer ontstekingsbevorderend is en magnesium juist zeer ontstekingsremmend. De hele ontstekingscascade (die substantie P, interleukines, tumornecrosefactor, chemokines en cytokines omvat) escaleert wanneer er een tekort aan magnesium is. Het komt erop neer dat ontstekingen worden uitgelokt door een tekort aan magnesium en een relatief teveel aan calcium.

Meer
Nierziekte
Nierziekte

Magnesiumtekort draagt bij tot atherosclerotisch nierfalen omdat calcium zich in de nierslagaders ophoopt. Magnesiumtekort leidt bij niertransplantatiepatiënten tot abnormale lipidengehalten en een verminderde bloedsuikercontrole. Het is belangrijk dat patiënten met nieraandoeningen ReMag krijgen, een gestabiliseerd ionisch magnesium dat rechtstreeks in de cellen wordt opgenomen en zich dus niet in het bloed ophoopt, waardoor elektrolyten uit balans worden gebracht en ritmestoornissen kunnen ontstaan.

Meer
Prikkelbare darm syndroom
Prikkelbare darm syndroom

In mijn boek “IBS for Dummies”, beschrijf ik het belang van magnesium bij de behandeling van pijn en kramp bij IBS.

Meer
Musculoskeletale aandoeningen
Musculoskeletale aandoeningen

Magnesiumtekort en een relatieve overmaat aan calcium veroorzaken aanhoudende spiersamentrekkingen in elke spiergroep in het lichaam.

Meer
Bijniervermoeidheid
Bijniervermoeidheid

Bijniervermoeidheid volgt op chronische stress, angst en paniekaanvallen en lijkt de laatste jaren epidemische vormen aan te nemen. Adrenaline, noradrenaline en cortisol (verhoogd bij chronische stress) putten magnesium uit. Stress veroorzaakt overmatige eliminatie van magnesium in de urine, waardoor nog meer magnesium verloren gaat. "Stress" is zo'n overspannen woord, maar we lijden elke dag onder fysieke, emotionele en mentale stress, en elk beetje daarvan put magnesium uit.

Meer
Angina pectoris
Angina pectoris

De pijn van angina wordt veroorzaakt door ernstige spasmen in de hartspier, die worden veroorzaakt door een tekort aan magnesium. De hartkamers hebben de hoogste magnesiumgehalten van het hele lichaam; daarom is magnesium zo belangrijk voor de hartfunctie.

Meer
Artritis
Artritis

Magnesium kan helpen bij het oplossen van calcium dat zich in de gewrichten ophoopt. Het kan ook de pijn en ontsteking van artritis behandelen als een veilige vervanger voor pijnstillers.

Meer
Atherosclerose met calcium afzettingen
Atherosclerose met calcium afzettingen

Magnesium is essentieel om calcium te helpen oplossen en in de bloedbaan opgelost te houden. Magnesium helpt, samen met vitamine K2, om calcium in de botten op te bouwen waar het hoort.

Meer
Intestinale ziekten
Intestinale ziekten

Magnesiumtekort vertraagt de darmperistaltiek en veroorzaakt constipatie, wat kan leiden tot toxiciteit en symptomen van colitis, microscopische colitis, IBS, diverticulitis en de ziekte van Crohn.

Meer
Bruxisme (tandenknarsen)
Bruxisme (tandenknarsen)

Tot 80% van de gevallen van bruxisme doet zich voor tijdens de slaap, en uw tandarts kan de eerste zijn die merkt dat uw tanden geleidelijk afslijten. Bruxisme heeft te maken met het dichtklemmen van de kaakspieren gedurende de dag en wordt meestal geassocieerd met stress of angst. Elke spierspanning kan het gevolg zijn van een magnesiumtekort.

Meer
Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS)
Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS)

Het is opmerkelijk hoe magnesium mensen kan helpen hun energie op te krikken en het leven weer op te pakken. We weten nog steeds niet wat CVS veroorzaakt, maar in mijn bespreking van de wisselwerking tussen calcium en magnesium, speculeer ik of een teveel aan calcium en een tekort aan magnesium de onderliggende oorzaak zouden kunnen zijn van de mitochondriale disfunctie die veel natuurgeneeskundigen het chronisch vermoeidheidssyndroom en andere chronische ziekten noemen.

Meer
Depressie
Depressie

Serotonine, de neurotransmitter die de stemming stimuleert, is afhankelijk van magnesium. Het is nodig voor de productie en functie en bij de productie in de hersenen of de darmen. Dopamine, een neurotransmitter die de beloningsgewaarwording en de genotcentra helpt regelen, gebruikt magnesium in verschillende stappen in zijn biochemische route. Een magnesiumtekort in de hersenen is ook vatbaarder voor allergenen en vreemde stoffen, die in sommige gevallen symptomen kunnen veroorzaken die lijken op geestesziekten.

Meer
Diabetes
Diabetes

Magnesium is essentieel voor de productie en afscheiding van insuline, waardoor het koolhydraatmetabolisme wordt vergemakkelijkt en insuline de glucose naar de cellen kan transporteren. Anders stapelen glucose en insuline zich op in het bloed, waardoor verschillende soorten weefselschade ontstaan. Tyrosinekinase, het enzym dat ervoor zorgt dat glucose de cel binnenkomt (samen met insuline), is afhankelijk van magnesium. Zeven van de tien enzymen die nodig zijn om glucose te metaboliseren in een proces dat glycolyse heet, zijn ook afhankelijk van magnesium. Al deze factoren betekenen dat magnesium insulineresistentie helpt overwinnen.

Meer
Hoofdpijn
Hoofdpijn

Spierspanningen en krampen in de spieren van de nek en het hoofd kunnen worden verlicht door magnesiumtherapie. Magnesium kan zowel uitwendig als oraal worden toegediend.

Meer
Hypertensie
Hypertensie

Met te weinig magnesium en te veel calcium kunnen gladde spieren de bloedvaten tot spasmen vernauwen en een hoge bloeddruk veroorzaken. Als het cholesterolgehalte verhoogd is, wat ook door een magnesiumtekort kan worden veroorzaakt, kan cholesterol zich aan calcium binden, waardoor atherosclerose in de bloedvaten ontstaat en de hoge bloeddruk verergert.

Meer
Spijsvertering
Spijsvertering

De maagprotonpomp, die de maaginhoud van zuurstof voorziet voor een goede spijsvertering, is afhankelijk van magnesium.

Meer
Slapeloosheid
Slapeloosheid

Magnesium verlicht spierspanning, die een rustige slaap in de weg kan staan. Ook de productie van het slaapregulerende melatonine wordt verstoord zonder voldoende magnesium. Magnesium is zo effectief als slaapmiddel dat als iemand magnesium neemt en zijn slaap verbetert niet, zeg ik: "Neem meer magnesium".

Meer
Nierstenen
Nierstenen

In mijn boeken heb ik bewijs opgesomd voor het vermogen van magnesium om nierstenen te voorkomen en te behandelen, vooral in combinatie met zijn partner, vitamine B6.

Meer
Migraine
Migraine

Een tekort aan serotonine kan leiden tot migraine hoofdpijn en depressie. Serotonine is afhankelijk van magnesium voor een goed evenwicht. Ook kunnen kleine bloedklonters de haarvaten in de hersenen blokkeren, wat tot migraine kan leiden. Magnesium voorkomt dat calcium een ongepaste bloedstolling veroorzaakt. Het is bekend dat intraveneus en oraal toegediend magnesium migraine hoofdpijn kan behandelen en voorkomen.

 • Magnesium helpt het volgende voorkomen of behandelen


  • Premenstrueel syndroom
  • Dysmenorroe (pijn, krampen tijdens de menstruatie)
  • Vrouwelijke onvruchtbaarheid (door de spasmen van de eileiders te verlichten)
  • Voortijdige weeën (die kunnen worden uitgelokt door spierkrampen bij een magnesiumtekort)
  • Pre-eclampsie en eclampsie tijdens de zwangerschap (vochtretentie, hoge bloeddruk en toevallen)
  • Cerebrale parese
  • Plotselinge kinderdoodsyndroom (SIDS)
  • Onvruchtbaarheid bij mannen (magnesium en zink zijn in aanzienlijke hoeveelheden aanwezig in gezond sperma)
  • Tongbijten - Bij mensen met een magnesiumtekort kunnen de spieren van de tong en de binnenbekleding van de mond verkrampen tijdens het eten, waardoor de tanden plotseling en onvrijwillig op de tong of de binnenbekleding van de mond klemmen
  • Tandbederf - Magnesiumtekort veroorzaakt een ongezonde balans van fosfor en calcium in het speeksel, waardoor de tanden beschadigd raken
  • Osteoporose - Een laag magnesiumgehalte in combinatie met een hoog calciumgehalte, met of zonder vitamine D, leidt tot een reeks gebeurtenissen die botverlies tot gevolg hebben
  • Ziekte van Parkinson - Een tekort aan dopamine leidt tot de ziekte van Parkinson en magnesium is een essentiële cofactor bij de productie van dopamine. Magnesium blokkeert neuro-inflammatie veroorzaakt door calciumafzettingen in de hersenen
  • Syndroom van Raynaud - Magnesium helpt bij het ontspannen van spastische bloedvaten die pijn en gevoelloosheid in de vingers veroorzaken
  • Sportblessures - Pijn, ontstekingen, spierkrampen, spierspanning en littekens kunnen worden behandeld met magnesium
  • Sporttoepassingen - Magnesium vermindert de opbouw van melkzuur en vervangt het verlies van magnesium in zweet, wat anders zou kunnen leiden tot pijn na het sporten
  • Temporomandibulair gewrichtssyndroom (TMJ) - Dit gewricht verbindt de kaak met het jukbeen. Het gewricht kan geïrriteerd en ontstoken raken door artritis, overmatig kauwen op het tandvlees, letsel aan de tanden of de kaak, een verkeerde stand van de tanden of de kaak, een slechte houding, stress en tandenknarsen. De meeste van deze factoren worden verergerd door magnesiumtekort
 • De volgende musculoskeletale aandoeningen zijn vatbaar voor magnesiumtherapie


  • Spierkrampen of spierkrampen in om het even welke spier van het lichaam
  • Fibrose
  • Fibromyalgie
  • Hoofdpijn
  • Spasmen in de darmen (chronische pijn door ongediagnosticeerde spasmen kan leiden tot een ongepaste kijkoperatie)
  • Zenuwproblemen: neuralgie, neuritis, neuropathie. Onvoldoende magnesium en relatief teveel calcium veroorzaken permanente zenuwprikkeling in alle zenuwcellen in het lichaam
  • Chronische nek- en rugpijn
  • Beklemming van de kaak
 • Magnesium verlicht de volgende zenuwaandoeningen die kunnen optreden


  • Brandende pijn, tintelingen
  • Spierzwakte
  • Gevoelloosheid
  • Verlamming
  • Spasmen en toevallen
  • Tederheid van de huid
  • Spanning
  • Vertigo
  • Verwarring
  • Obstetrische en gynaecologische problemen

Tenzij uw arts inziet dat de bovengenoemde vijfenzestig aandoeningen door een magnesiumtekort kunnen worden veroorzaakt en door de juiste magnesiumsuppletie kunnen worden verholpen, zult u medicijnen krijgen. Helaas zorgen geneesmiddelen zoals pijnstillers, diuretica, antibiotica en cortisone voor een verdere vermindering van magnesium en andere mineralen, waardoor de symptomen volledig uit de hand kunnen lopen.

Picomineral.nl

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws