Magnesium helpt bij verouderingsproblemen (deel 1)

Magnesium helpt bij verouderingsproblemen (deel 1)

De moderne geneeskunde weet bijna niets over “antiverouderingsgeneeskunde" en maakt iedereen die beweert dat dit een belangrijk aspect van de geneeskunde is, op arrogante wijze belachelijk. 

De minachtende titel "The Wild West of Anti-Aging Medicine" waarschuwt artsen dat ze zich beter niet in dergelijke kwakzalverij kunnen verdiepen.

In feite is het een manipulatiemethode die door een groep wordt gebruikt om consensus en autoriteit te behouden. De moderne geneeskunde doet niet eens moeite om het publiek te manipuleren; ze vallen gewoon rechtstreeks de verschillende takken van alternatieve geneeskunde aan.

Ze bekritiseren de anti-verouderingsklinieken die ze beloven: meer energie, minder stress, scherpere geesten, sterkere libido's, gezondere harten, sterkere spieren en botten, beter immuunsysteem, jonger uiterlijk. Daarentegen beweren anti-aging artsen dat "traditionele geneeskunde: ziekte-georiënteerd en reactief is, niet preventief ... Verpleegkundigen en artsen zien patiënten alleen als ze ziek zijn ..."

Eén kliniek biedt een eerste afspraak van 8 uur om het activiteitenniveau, de familiegeschiedenis, stress en eetgewoonten te beoordelen.

Voor de patiënt gaat dit natuurlijk gepaard met een aanzienlijke investering. De belangrijkste kritiek op antiverouderings- of langlevendheidsklinieken, afgezien van de hoge kosten, is het gebruik van hormoontherapie - HGH, testosteron, oestrogeen, progesteron, schildklierhormoon en cortisol.

Ik ben geen grote fan van hormoonvervangingstherapie en ik denk niet dat het de beste manier is om een lang leven te beïnvloeden. Eén criticus "karakteriseert het voorschrijven van menselijk groeihormoon (HGH) voor antiveroudering als kwakzalverij". Hij schrijft ook: "Hormoonvervangingstherapieën en de medicijnen die worden gebruikt om de bijwerkingen te behandelen zijn uiteindelijk hormoon-toxische brouwsels die grote gezondheids- en financiële schade kunnen veroorzaken die veel zwaarder wegen dan de voordelen op de lange termijn."

Ik schreef dit artikel omdat artsen zich schrap zetten voor "een groeiend aantal ouder wordende patiënten die hopen langer te leven, een betere kwaliteit van leven te hebben, en minder ziektes te krijgen naarmate ze ouder worden." Sommige behandelingen die eerder werden opgegeven omdat ze te duur of zelfs zinloos waren, duiken langzaam weer op. Het idee is dat "veroudering onvermijdelijk is, ja, maar ook behandelbaar - en tot op zekere hoogte te voorkomen."

Dr. Carolyn Dean

Let op!
Deze pagina's zijn alleen ter informatie en mogen niet gebruikt worden als vervanging voor medisch advies.
Categorie

Snelkoppelingen
Disclaimer
We behandelen, diagnosticeren, genezen of proberen aandoeningen niet te voorkomen en geen enkel advies of bewering van klanten die een recensies hebben achtergelaten, suggereert op geen enkele wijze de effectiviteit van het gebruik van onze producten. De resultaten kunnen variëren. Geen enkele uitspraak op deze site is een vervanging voor medisch advies, preventie en behandeling.

Picomineral.nl

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws