De smaak van vloeibare mineralen maskeren

De smaak van vloeibare mineralen maskeren

Heeft u weleensmoeite gehad met de smaak van ReMag® en ReMyte®? Sommige mensen houden niet van wat zij omschrijven als een "metaalachtige" smaak. Als dat bij u het geval is, lees dan verder om erachter te komen wat u kunt doen om de smaak angenamer te maken.

=====

Ervaring van een klant over de smaak van ReMag® en ReMyte®

Ik neem ReMag® en ik vind het geweldig wat het voor mijn lichaam doet - geen rusteloze benen syndroom meer! Ik deel dit met iedereen die maar wil luisteren en deel een glas van mijn ReMag waterfles uit aan vrienden zodat ze kunnen voelen hoe deze geweldige mineralen hun werk doen.

Het probleem dat ik hoor van mijn vrienden is dat het niet lekker smaakt. Dit geldt ook voor ReMyte®. Hoewel ik waarschuw dat ze het etiket moeten lezen en niet de hele lepel direct in hun mond moeten nemen! Dit spul is geconcentreerd en je moet het verdunnen!

Een geweldige manier om de mineralen en het water binnen te krijgen is door een hele citroen uit te persen en dan de pure stevia toe te voegen aan een groter glas, waterfles of mok. Ik gebruik vaak citroen- en limoensap plus pure stevia om mijn grote bpa-vrije waterfles die overal mee naartoe gaat op smaak te brengen. Het maskeert de smaak volledig.

Als ik wakker word en weet dat ik te veel cafeïne heb gedronken omdat mijn "rusteloze benen" zich beginnen te manifesteren, is een ander recept om biologische appelciderazijn en pure stevia toe te voegen aan een paar deciliter water, plus een theelepel ReMag. Dat werkt bij mij vrijwel onmiddellijk.

Vervanging in de vorm van Remag® Lotion

Ik weet hoe nuttig deze mineralen zijn voor ons lichaam, en ik weet zeker dat ReMag® Lotion een geweldige oplossing is voor veel mensen die een hekel hebben aan de smaak van ReMag® Maar ik wil dat iedereen zonder problemen kan profiteren van deze geweldige productlijn, dus ik hoop dat dit degenen helpt die ReMag® en ReMyte® innemen in een drankje :-)

–Jennifer

=====

Wat dr. Carolyn Dean te zeggen heeft

En dat is het: geweldige aanbevelingen over hoe je de smaak van onze vloeibare mineraalpreparaten kunt "zoeten". Als de smaak van ReMag® of ReMyte® je eerder heeft afgeschrikt, is dit misschien een goede gelegenheid om ze opnieuw te proberen. Als u geen hele citroen hebt of geen tijd hebt om ze te persen, bewaar dan gewoon een flesje citroensap in de koelkast en gebruik ½ tot 1 theelepel per liter water met ReMag® en ReMyte®, u zult het verschil echt merken.

Aloha, Dr. Carolyn Dean

Let op!
Deze pagina's zijn alleen ter informatie en mogen niet gebruikt worden als vervanging voor medisch advies.
Categorie

Snelkoppelingen
Disclaimer
We behandelen, diagnosticeren, genezen of proberen aandoeningen niet te voorkomen en geen enkel advies of bewering van klanten die een recensies hebben achtergelaten, suggereert op geen enkele wijze de effectiviteit van het gebruik van onze producten. De resultaten kunnen variëren. Geen enkele uitspraak op deze site is een vervanging voor medisch advies, preventie en behandeling.

Picomineral.nl

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws