Wat maakt ReMag zo speciaal?

Wat maakt ReMag zo speciaal?

Ik weet dat ik met ReMag® de meest geavanceerde magnesiumformule op de markt heb gecreëerd, die voldoet aan al mijn eisen voor een hoogwaardig voedingssupplement.

Andere fabrikanten wilden simpelweg niet de tijd nemen of de investeringen doen om een magnesiumformule te ontwikkelen die goed opneembaar is, geen buikkrampen veroorzaakt en zuiver genoeg is om aan mijn strenge eisen te voldoen, die ik heb opgesteld op basis van tientallen jaren onderzoek en werken met patiënten. Daarom ging ik zelf aan de slag, en creëerde ik wat volgens velen de gouden magnesiumstandaard is. En als u ReMag lang genoeg gebruikt, bent u het daar waarschijnlijk mee eens.

Ik zou graag horen hoe u ReMag in uw eigen woorden omschrijft. Maar eerst volgen hier nog enkele feiten over het ReMag-supplement waarvan u misschien nog niet op de hoogte bent.

Het geheim van ReMag zit in de stabiele ionen van picometrische grootte. Door het gebruik van superfijne magnesiumdeeltjes wordt ReMag beter door het lichaam geabsorbeerd dan elke andere vorm van magnesium. Bent u iemand die graag de wetenschap achter uw supplementen kent, dan zijn hier enkele woorden van onze fabrikant die beschrijven wat ReMag anders maakt dan andere magnesiumformules.

Het bepalen van de aanwezigheid van magnesium gebeurt met een ICP-OES-spectrometer. Dit instrument vertelt ons of er magnesium in een product zit en zo ja, in welke mate.

Aveka Labs heeft het PCS Dynamic Light Scattering Instrument van Malvern gebruikt om de magnesiumdeeltjes in ReMag te kwantificeren. PCS analyseert deeltjes ter grootte van 1 nm tot 1.000 nm (0,001-1 micron). Er werden geen deeltjes in dit groottebereik ontdekt, wat betekent dat ReMag alleen deeltjes kleiner dan 0,001 micron bevat.

ReMag is een monoatomische ionische oplossing. Er is geen directe manier om de ionische grootte (of ionische straal) te meten. Dit kan alleen indirect worden bepaald door de lengte van de binding te meten. Ionenstralen zijn moeilijk met enige zekerheid vast te stellen en variëren op basis van de omgeving van het ion en diverse andere factoren. De afstand tussen twee ionen in een ionische kristalstructuur kan bepaald worden met behulp van röntgenkristallografie, waarmee de zijlengte van de eenheidscel van het kristal wordt bepaald. De straal is geen vaste eigenschap van een bepaald ion, maar varieert op basis van het coördinatiegetal, de spintoestand en diverse andere parameters. Het is dus moeilijk om de werkelijke grootte van de magnesiumdeeltjes in ReMag te bepalen. Wat wel zeker is, is dat deze kleiner zijn dan 0,001 micron. Met behulp van röntgenkristallografie berekenen/schatten wij dat de magnesiumdeeltjes in ReMag ongeveer 70-86 picometer groot zijn.

Het lijkt misschien een hoop wetenschappelijke terminologie, maar het verklaart de kwaliteit van ReMag.

Dr. Carolyn Dean

Let op!
Deze pagina's zijn alleen ter informatie en mogen niet gebruikt worden als vervanging voor medisch advies.
Categorie

Snelkoppelingen
Disclaimer
We behandelen, diagnosticeren, genezen of proberen aandoeningen niet te voorkomen en geen enkel advies of bewering van klanten die een recensies hebben achtergelaten, suggereert op geen enkele wijze de effectiviteit van het gebruik van onze producten. De resultaten kunnen variëren. Geen enkele uitspraak op deze site is een vervanging voor medisch advies, preventie en behandeling.

Picomineral.nl

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws