Het succes van een langdurig meeroker

Het succes van een langdurig meeroker

Wilt u stoppen met roken of bent u een meeroker? Dan is dit artikel voor u. Goed nieuws voor iedereen die jarenlang sigaretten-, sigaren- of pijprook heeft moeten verdragen door zijn of haar partner of door hun eigen gewoonte! Deze voormalige meeroker geniet van de ontgiftende effecten die ontstaan als het lichaam de minerale bouwstenen krijgt die het nodig heeft om gifstoffen die niet bijdragen aan gezonde lichaamsfuncties, weg te spoelen.

Verhaal

Een gelukkig huwelijk met een „roker“ leidde bij mij tot een chronische, droge rokershoest en sinusinfecties die tientallen jaren aanhielden. Zelfs nu, zeven jaar na het overlijden van mijn man, hoest ik nog steeds als een kettingroker. Het is een waar ochtendritueel.

Enige tijd geleden ontdekte ik PicoSilver. Ik wilde het meteen proberen. Omdat PicoSilver smaakloos is, voegde ik hier en daar een lepeltje toe. Ik volgde geen specifiek plan, maar er gebeurde iets magisch.

  1. Het bloeden van mijn tandvlees bij het tandenpoetsen stopte.
  2. Mijn ochtendhoest ging van droog naar het tegenovergestelde, waarbij er veel vastzittend slijm uit mijn longen kwam.
  3. Normaal zweet ik niet, maar dat veranderde abrupt. Hierdoor bleef mijn lichaamstemperatuur beter op peil, zelfs in wisselende omgevingstemperaturen. Mijn enkels stopten met zwellen bij slecht weer.
  4. Ik heb geen last meer van urineverlies en heb weer de volledige controle over mijn blaas.
  5. Mijn smaakpapillen werden wakker. Alles smaakt heerlijk en ik ben al met kleinere porties ontzettend tevreden. Ik viel af zonder iets anders te doen dan PicoSilver aan mijn drinkwater toe te voegen.

Ik schrijf het toe aan de toegenomen neurologische impulsen die dokter Dean beschrijft. PicoSilver lijkt alles te versterken wat ReMag al voor mij doet!

Daar zie ik een verband: PicoSilver heeft me geholpen stoffen uit mijn lichaam te verwijderen die daar niet thuishoren, en waarvan ik misschien niet eens wist. Het enige wat ik doe is 2-4 theelepels per dag nemen.

Conclusie

Bent u er klaar voor om uw cellen de ondersteuning te geven die ze nodig hebben om chronische, giftige ziekteverwekkers in uw organen te bestrijden? Begin dan met PicoSilver. Het wordt geproduceerd met dezelfde hoge absorptienormen als ReMag en ReMyte.

Aloha,
Dr. Carolyn Dean

Let op!
Deze pagina's zijn alleen ter informatie en mogen niet gebruikt worden als vervanging voor medisch advies.
Categorie

Snelkoppelingen
Disclaimer
We behandelen, diagnosticeren, genezen of proberen aandoeningen niet te voorkomen en geen enkel advies of bewering van klanten die een recensies hebben achtergelaten, suggereert op geen enkele wijze de effectiviteit van het gebruik van onze producten. De resultaten kunnen variëren. Geen enkele uitspraak op deze site is een vervanging voor medisch advies, preventie en behandeling.

Picomineral.nl

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws