Hoe kom ik van de mist in mijn hoofd af?

Hoe kom ik van de mist in mijn hoofd af?

Dit is een 5-sterren gebruikersrecensie van ReMag® over hoe het verzadigen van het lichaam met goed opneembaar magnesium de gezondheid kan veranderen en een eind kan maken aan mist in uw hoofd.

Ik heb de laatste vijf jaar misschien wel alles geprobeerd om de mist in mijn hoofd te verlichten, en ben zelfs getest op aandachtstekortstoornissen en heb medicijnen genomen. Ik heb een hekel aan medicijnen nemen, tenzij ik geen andere keuze heb. Bij mij is acht jaar geleden ook reumatoïde artritis vastgesteld. Ik ben vijf jaar geleden echter met de behandeling gestopt, omdat ik er niet van overtuigd was dat het veilig was.

Na zes weken ReMag gebruikt te hebben en drie keer per week een bad met magnesiumchlorideschilfers te hebben genomen, voel ik me als herboren. Iedereen die mij kent, heeft deze veranderingen opgemerkt. Ik heb energie, ik kan me concentreren, mijn gewrichten doen nauwelijks nog pijn. Ik hoop dat het ook een positief effect zal hebben op mijn schildklier, die volgens vier artsen “normaal” functioneert, maar waarvan ik weet dat niet alles oké is.

Het werk en de aanbevelingen van dr. Dean hebben mijn leven compleet veranderd. Ik voel me weer blij en gelukkig. -C. Buchmann

Mist in uw hoofd

De mist in uw hoofd (hersenmist) is waarschijnlijk te wijten aan gistovergroei in het lichaam en een slechte schildklierfunctie, het laatste stadium van wat ik de totale afbraak van het lichaam noem. Helaas verdeelt de reguliere gezondheidszorg u in lichaamsdelen, en behandelt elk deel afzonderlijk met een goedgekeurd geneesmiddel of zelfs een operatie, waardoor uw gezondheid nog verder kan verslechteren.

Advies

Ik ben blij dat ReMag zo'n verschil maakt in de gezondheid van de heer Buchmann. ReMag helpt de lever om te gaan met giststoffen en ondersteunt alle ontstekingsremmende functies van het lichaam. Als volgende stap zou ik hem aanraden zijn magnesiumdosering te verhogen en zijn lichaam alles te geven wat het nodig heeft om goed te functioneren. Daartoe raad ik hem aan om ReMag te combineren met ReMyte, dat 9 mineralen bevat die de schildklierfunctie ondersteunen, en om natuurlijke supplementen te gebruiken om gisten te onderdrukken.

Dr. Carolyn Dean

Let op!
Deze pagina's zijn alleen ter informatie en mogen niet gebruikt worden als vervanging voor medisch advies.
Categorie

Snelkoppelingen
Disclaimer
We behandelen, diagnosticeren, genezen of proberen aandoeningen niet te voorkomen en geen enkel advies of bewering van klanten die een recensies hebben achtergelaten, suggereert op geen enkele wijze de effectiviteit van het gebruik van onze producten. De resultaten kunnen variëren. Geen enkele uitspraak op deze site is een vervanging voor medisch advies, preventie en behandeling.

Picomineral.nl

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws