De balans herstellen

De balans herstellen

Uw lichaam is een ecosysteem dat lijkt op het biologische evenwichtssysteem van de aarde: een wonderbaarlijk, complex systeem van intelligente factoren die samenwerken om uw lichaam in stand te houden.

Tussen uw 30 miljoen lichaamscellen leven 39 triljoen microben! Deze hebben elk een belangrijke taak, ook de gezonde bacteriën en gisten die u in leven en gezond houden.

Gezonde bacteriën en gisten helpen u bij het verteren van voedsel, het leveren van voedingsstoffen aan uw cellen, het regelen van de bloedsuikerspiegel en zelfs bij het produceren van vitaminen en de opname van mineralen.

Maar als uw systeem uit balans raakt door stress, slechte voeding, gifstoffen of tekorten aan voedingsstoffen en mineralen, kan uw lichaam gemakkelijk doelwit worden van slechte bacteriën en vatbaar zijn voor gistovergroei, wat kan leiden tot onevenwichtigheden, zwakte of ziekte.

Wanneer het tijd wordt om in te grijpen en het evenwicht in het lichaam te herstellen, gaan veel mensen naar de dokter. Toen ik nog in de moderne geneeskunde werkte, was ik getuige van hetzelfde patroon van verkeerde diagnoses en onnauwkeurige behandelingsplannen die er niet in slaagden om het evenwicht in het lichaam te herstellen. In de wereld van de farmaceutische industrie zijn antibiotica en steroïden gebruikelijke oplossingen voor deze complexe, van nature voorkomende onevenwichtigheden. Helaas verergeren lange antibioticakuren enkel deze onevenwichtingheden.

Voeg daar de gebruikelijke voedings- en mineralentekorten aan toe, en plotseling bevindt u zich in een langdurig behandeltraject.

De moderne geneeskunde biedt voor veel mensen niet de juiste gezondheidszorg. In plaats daarvan worden er enkel aandoeningen behandeld, wat niet automatisch ook tot genezing leidt. Veel mensen kunnen zich geen holistische artsen of natuurgeneeskundige zorg veroorloven, die gewoonlijk niet door de verzekering worden gedekt. De meesten van hen gaan uiteindelijk naar dr. Google en zoeken op gezondheidsforums naar gratis advies. Het is diagnosticeren van uw eigen symptomen is risicovol en kan leiden tot volkomen ongepaste zelfmedicatie, maar wat maakt het uit als het gratis advies was.

Dat is echter een illusie. Iedereen wil graag geld besparen, maar tegen welke prijs? Ik heb veel gelezen over misdiagnoses en mishandeling door allopathische artsen, alternatieve behandelmethodes en leken. Na jaren van experimenteren en overleven kwam men er uiteindelijk aan de andere kant levend en in betrekkelijk betere gezondheid uit. Toch kan achter bijna elke slechte gezondheid een tekort aan magnesium, een tekort aan mineralen, slechte voeding, gistovergroei en slechte bacteriën vastgesteld worden. De weg naar herstel is lang maar eenvoudig: gebruik magnesium en mineralen van goede kwaliteit, zoals ReMag en ReMyte en bescherm uzelf tegen gist- en bacterieovergroei met een goed dieet, probiotica en het gebruik van PicoSilver. Na een paar weken zult u kleine veranderingen opmerken die op lange termijn een groot verschil zullen maken voor uw gezondheid en uw gevoel van welzijn.

Dr. Carolyn Dean

Vorig artikel Artikel 48 / 48
Let op!
Deze pagina's zijn alleen ter informatie en mogen niet gebruikt worden als vervanging voor medisch advies.
Categorie

Snelkoppelingen
Disclaimer
We behandelen, diagnosticeren, genezen of proberen aandoeningen niet te voorkomen en geen enkel advies of bewering van klanten die een recensies hebben achtergelaten, suggereert op geen enkele wijze de effectiviteit van het gebruik van onze producten. De resultaten kunnen variëren. Geen enkele uitspraak op deze site is een vervanging voor medisch advies, preventie en behandeling.

Picomineral.nl

ReMineralize yourself! Goed opneembare mineralen van dr. Carolyn Dean - RnA ReSet

Nieuws